Garanciális feltételek

  • A leszállított medencelefedés anyagaira és gyártási munkálataira 1 éves teljes körű garanciát vállal. A garancia az átvétel napján kezdődik. A felületképző anyagokra (üvegezés) vonatkozó garancia a gyártó cég garanciája alapján biztosított, mely a normál használat során felmerülő károk esetén 1 év.    Porfestésre 1 év garanciát biztosítunk.  Jégverésre garanciát nem vállalunk.
  • Tömör  (üvegszerű) UV stabil (K=3,1 W/m²K) polikarbonát héjalást Macrolon NO DROP Long Life, 3 év gyártói garanciával
  • Figyelem: a medencefedés 98%-ban vízálló, ez azt jelenti, hogy a kültérből kerülhet víz a fedés alá. Mivel a medencefedés úgyis vizes környezetben van, ez nem jelent problémát és ezért felelősséget vállalni nem tudunk
  • Figyelem: A sínpályák vízelvezetésére ügyelni kell, megfelelő lejtéssel kell ellátni a talajt, mert a talajban lévő hibákért felelősséget vállalni nem tudunk.
  • Ha a telepítést a megrendelő végzi, akkor a telepítésből eredő hibák a megrendelőt terhelik. Természetesen igény esetén a hibákat kijavítjuk, melynek költsége a megrendelőt terheli!

 

  • A garancia csak a medencelefedés előírásszerű használata esetén érvényes. Megszűnik a garancia, ha a felhasználó a lefedést nem védi meg a hó terhelésétől. Nagyobb (extrém) havazás esetén a megrendelő köteles a havat a medencefedésről eltávolítani, illetve tartós havazás esetén a medencefedés alatt 10 °C hőmérsékletet biztosítani.  Forgalmazott lefedések folyamatos szélvédelemmel vannak ellátva, de a biztosítási határérték feletti viharos szélerőnél (15m/sec) garanciális kötelezettségünk megszűnik. Szélviharnál a medencefedést mindenképpen zárt állapotban szabad tartani és az elemeket a helyükön kell rögzíteni. Célszerű a fedésre biztosítást kötni.

 

  • Szakszerűtlen, vagy hanyag kezelés miatt keletkezett meghibásodások nem tartoznak a garancia körébe.