MEDENCEFEDÉS – “MÁLTA CLEAR”

A “Málta clear” modell az egyik népszerű fedés a középmagas medencefedések között, mely egyköríves vonalvezetésével esztétikus eleme a kertnek. Anyaga egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát. Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni, ugrálni, akár a hűvösebb napokon, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

A medencefedés rozsdásodó anyagot nem tartalmaz, a kötőelemek rozsdamentes acélból készülnek. A dongaszerkezet mozgó íveinél a tömítést szikikon gumi biztosítja. A felállított szerkezetre (általunk végzett szállítás és szerelés esetén) 1 év teljes körű garanciát adunk. A lefedés az adott telepítési helyre statikailag szél és hóterhelésre méretezett, a hó eltávolítása csak extrém hóvastagság esetén szükséges. A szegmensek viharkapcsokkal és az aretációkkal rögzítettek a szél felhajtó hatása ellen.

A “clear” megnevezése egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát anyagot jelent.

A fedések magassága arányosan változik a fedés szélességének a méretével. Minden fedés egyedi méretezéssel, az adott medencére, az adott helyszínnek megfelelően készül. Ezért Pestmegye területén a helyszíni felmérés díjmentes!

A szegmensszám a medence hosszától változik, de 1 szegmens nem lehet több 2,5m-től. A teljes eltolhatóság érdekében, ajánlott a sínhosszabbítás, de ha az adott helyszín miatt ez nem lehetséges, akkor homlokfali felhajtás kialakítása szükséges.

Héjalás: 10mm-es, cellás polikarbonát (áttetsző) vagy 4mm-es tömör polikarbonát (üvegszerű).

Minden fedés alapár 1 ajtót tartalmaz (nagy oldal ajtó vagy nyitható homlokfali).

Külön megrendelés esetnén a szegmensek, a megadott RAL szín szerint eloxálssal festhetőek.
A medencefedés profiljának alapszíne: natúr-eloxált.