Medencefedések

Válassza ki az Önnek megfelelő típust

MEDENCEFEDÉS – “BEST CLEAR”

A “Best clear” modell egy középmagas medencefedés, mely szolíd megjelenése ellenére maximális funkcionalitást biztosít. Anyaga egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát. Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni, ugrálni, akár a hűvösebb napokon, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “BUDAPEST CLEAR”

A “Budapest Clear” modell az egyik legnépszerűbb medencefedés, mely klasszikus vonalvezetéssel készült, alacsony kosárgörbével, melyhez 80-110 cm közötti magasság tartozik. Anyaga egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát. Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni akkor is, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “BUDAPEST”

A “Budapest” modell az egyik legnépszerűbb medencefedés, mely klasszikus vonalvezetéssel készült, alacsony kosárgörbével, melyhez 80-110 cm közötti magasság tartozik. Anyaga egy 10mm-es cellás polikarbonát (áttetsző). Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni akkor is, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “DOLCHE”

A “Dolche” modell egy alacsony fedés, melynek magassága csupán 0,5m, ennek ellenére exluzív stílusa megnyerő. Anyaga egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát. A fedés előnye, hogy megvédi medencét a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “KORFU CLEAR”

A “Korfu clear” modell egy emelt első szegmensű medencefedés, mely lehetőséget biztosít arra, hogy mielőtt belép a vízbe lepakolhasson, esetleg fürdés után megpihenhessen. Anyaga egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát. Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni, akár a hűvösebb napokon, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi medencét az UV sugaraktól, a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “KORFU”

A “Korfu” modell emelt első szegmensű medencefedés, mely lehetőséget biztosít arra, hogy mielőtt belép a vízbe lepakolhasson, esetleg fürdés után megpihenhessen. Anyaga egy 10mm-es cellás polikarbonát (áttetsző). Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni, akár a hűvösebb napokon, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “MÁLTA CLEAR”

A “Málta clear” modell az egyik népszerű fedés a középmagas medencefedések között, mely egyköríves vonalvezetésével esztétikus eleme a kertnek. Anyaga egy 4mm-es tömör üvegszerű polikarbonát. Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni, ugrálni, akár a hűvösebb napokon, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktól, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.

MEDENCEFEDÉS – “MÁLTA”

A “Málta” modell az egyik népszerű fedés a középmagas medencefedések között, mely egyköríves vonalvezetésével esztétikus eleme a kertnek. Anyaga egy 10mm-es cellás polikarbonát (áttetsző). Az ilyen megoldású fedésnél, már van lehetőség játszani, labdázni, ugrálni, akár a hűvösebb napokon, ha a fedés be van húzva. További előnyök még, hogy megvédi a medencét az UV sugaraktó, és a szennyeződésektől. A medence élettartama is növelhető azáltal, hogy a kevesebb kosz miatt, kevesebb vegyszerre van szükség.